Nattliga aktiviteter eller snarare nattlig kreativitet

Är förvånadsvärt kreativitet nattetid. Vet inte om jag ska vara glad för det här och sitta uppe om nätterna eller ifall jag borde gråta en skvätt och tycka att det är tragiskt. Hur som helst har jag nyss skrivit en ersättningsuppgift och gjort en analys en smått ironisk analys måste jag säga vet ej om detta kommer bli till min fördel eller nackdel vid bedömningen men analysen var gjord på två artiklar, den ena om tobaksavvänjning och den andra om livsstil - vanor som går att ändra. Nu menar jag inte att jag tycker sånahär artiklars budskap är löjligt men analysen blev ironisk pågrund av språket som analyseras i artiklarna en orsak varför man inte ska överanalysera allt kanske.
Ne nu ska jag fortsätta, har ytterligare en uppgift som måste skrivas, denna 3-4 A4-sidor och kommer handla om elevers välmående, mycket om elever med olika problem och smått avvikande elever hade jag tänkt. I denna måste jag också analysera en artikel, väldigt vågad om man kan säga så, "I skuggan av Björklunds skolpolitik mår eleverna dålig" heter den. Men mycket intressant, även detta ämne som allt behandlar :) alltså Socialpedagogiken.


 


Brännbollsyran

Blev verkligen inte så sent som jag hade trott det skulle bli, men det var roligt så länge det varade, nu har jag upplevt brännbollsyran synd att det varit så dåligt väder och idag orkade jag inte gå ut igen pga min bakis, får ta igen det nån annan gång :)


Feest..

YAY! jättelängesen ja sist va ut å festa seriöst :D ska bli kul å mitt rum e såå fint just nu med rosor å allt :D

 
 


Storstädning

Det har varit väldigt stökigt i mitt rum de senaste månaderna, har ej haft besök så jag har inte känt att jag behövt städa, men idag tog jag itu med rummet och nu e de riktigt fint :) Tänkte ladda upp några bilder på hur mitt "hem" ser ut.

   





 

Kreativiteten flödar..

Det här händer då jag har för mycket ledig tid och inte känner någon stress över att jag kanske borde plugga, jag gör endast saker som är roliga.. Nu har jag målat/ritat tre nya grejer, inget avancerat utan mest tidsfördriv.


          

Förutom att producera grejer har jag legat och kollat på V (2009), en ny serie.
Jag har tänkt att jag borde göra en lista på alla serier jag kollar/kollat på för att bevisa hur patetiskt mitt liv är :P

1. 90210
2. Being human
3. Chuck
4. Cougar town
5. Flash Forward
6. Glee
7. Greek
8. Hellcats
9. Life unexpected
10. Nikita
11. Parenthood
12. The Event
13. The Gates
14. The Vampire diaries
15. The whole truth
16. True Blood
17. Two and a half men
18. V
19. nästan hela How I met your mother
20. Prison Break

Japp typ 600h av mitt liv har jag ägnat till dessa serier. 600h of Fun :D


Ny musik..

Jättekul att Lady Gaga släppt nytt album.. Born this way och Veronica Maggios Satan i gatan spelas på repeat för fullt just nu. Ser fram emot att se Maggio på Storsjöyran (http://www.storsjoyran.se/) iår, sista helgen i juli. Skulle inte klaga ifall man fick se Gaga nån gång heller, vore helsjukt :)

Några favoriter från Born this way:
Judas och Born this way förstås men några nya
- Electric Chapel
- Hair
- Marry the Night
och
Lady Gaga - The edge of glory



Från Satan i Gatan är dessa mina favoriter

- Jag kommer
- Mitt hjärta blöder
- Satan i Gatan
och
Veronica Maggio - Välkommen in


Fuck u..

┌∩┐|⨀_ゝ⨀|┌∩┐

Jag borde plugga, har en examinationsuppgift som skall vara inlämnad idag
men det finns ingen ork och jag är sugen på glass!!


Utbrott!

Idag tog jag fram färgerna och klottade en massa, känns så längesen man hade tid eller snarare ork att rita och måla. Det syns/märks också man har knappt nån fantasi kvar :D
Här är iaf dagens sinnesutbrott!


Lust att måla

Wow.. hittade nyss en massa supersnygga tavlor en kille gjort.. I love them! De är sjukt coola. Finns på www.minkreativa.blogg.se

   
   

Måste ta fram akrylfärgerna och blocket, fick sån lust att hålla i en pensel nu.
Borde göra klart canvas-tjejen jag påbörjat innan kanske.. Hoppas bara att jag får till hudfärgen, då blir jag nöjd.



Gör en förflyttning...

Nu tänker jag lämna bilddagboken åt sitt öde och starta en blogg istället. Bdb hade självklart sin egna charm men jag saknade att man inte kunde dela med sig olika youtube-klipp t.ex.

Har kommit hem från östersund idag efter en händelserik vecka hos älskling. I lördags fick jag följa med på deras studentbal, väldigt trevligt. I söndags traskade vi iväg till några grannar för att kolla hockey VM-finalen mellan Sverige och Finland, kan tillägga att jag var den enda som hejade på Finland och den enda som hade ett stort leende på läpparna alla 6 gånger som Finland gjorde mål :D helt underbart med en vinst för oss i öst. På onsdagen hade vi bokat biljetter till Pirates of the Caribbean premiären, såå niice... måste väl erkänna att jag är ett av Johnny depps alla trogna fans. Igår var det egentligen meningen att jag skulle hem till Umeå men jag missade bussen med högst 1min (såg den åka iväg) så jag fick en extra dag i Östersund.

        

Det har varit jättefint väder de senaste dagarna så jag har kunnat sola lite det fina vädret höll i sig idag med då jag däremot har varit tvungen att sitta på bussen i 6h men jag knäppte några härliga foton iaf..



Vyerna är helt fantastiska under resan, en massa sjöar, älvar och berg :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0