Akvarium

Då jag kom fram till att jag inte kan ha katt skaffade jag ett akvarium och förra veckan hittade jag ett till, ett större :)
Det är inga superstora dock, det lilla är runt 60 liter och det stora är 152 liter men åh så kul!
Trodde att det skulle vara lite mer jobb och att det skulle vara kämpigt med alla alger m.m men nedå, det går utmärkt har inte haft några alger alls hittills.
Då Jag och sebbe köpte det mindre akvariet fick vi med en hel del fiskar som jag nu flyttat över till det större och nu har jag endast Guppyn i det lilla. Jag har redan fått ett yngel, av min första hona, som redan nu är rätt så stort, min andra hona har hunnit få yngel hon med och jag vet inte hur många det är nu, och hur många som hunnit bli uppätna tyvärr, men jag har räknat till 6st. Igår köpte jag tre nya guppyn för att få lite fler färger, så nu har jag 2 hanar och 4 honor. I det lilla akvariet bor också en Ancistus som håller det rent men han är otroligt blyg så han kom inte med på nåt foto.
 
 
längst ner till höger mina två hanar och till vänster det äldsta ynglet.
 
I det stora akvariet har jag nu efter gårdagens köp, 10st kardinaltetror, 6st zebrafiskar, 3 st platyn och 2 mini ancistus-städare. Några fler platyn ska få bosätta sig där då jag hittat de rätta :)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0